Ferestrele din PVC si usile din PVC sunt rezistente la radiatii UV?

Ferestrele si usile din PVC ofera o multime de avantaje – de la proprietati anti-termite si anti-fungice pana la a avea o viata mai lunga in comparatie cu multe alte componente. Sa nu uitam ca sunt rezistente la apa si foc, rezistente la intemperii, si sunt cele mai bune in a oferi casei finetea estetica atat de necesara. Cu toate acestea, multi oameni se abtin de la instalarea de usi sau ferestre din PVC in casa, deoarece nu sunt siguri ca materialul este rezistent la radiatii UV. In ziua de azi, cand avem radiatii UV puternice mai mult de jumatate din an, devine necesar sa ne asiguram ca usile si ferestrele pe care le folosim sunt rezistente la aceste radiatii.

Acum, pentru a raspunde intr-un mod simplu, ferestrele si usile din PVC sunt intr-adevar rezistente la UV. Insa, ele ofera mult mai mult decat atat – sa vedem in continuare:

Farmecul nu se estompeaza

Ah, estetica.

Intretinerea unei case poate fi o sarcina obositoare, deoarece parca intotdeauna apare ceva care trebuie reparat, inlocuit sau ajustat. Datorita produselor din PVC, nu trebuie sa va mai faceti griji pentru usi si ferestre. Toate ferestrele si usile din PVC au o substanta chimica unica care le mentine frumoase si aproape ca noi pentru o lunga perioada de timp. Tot ce trebuie sa faceti este sa le stergeti si sa le curatati in mod regulat, recomanda www.geamuritermopane247.ro. Datorita stratului de protectie UV de pe ele, culoarea ramane la fel de intensa pentru o lunga perioada de timp, oricat de aspra e vremea.

Sunt rezistente la intemperii

Cele mai calitative marci de ferestre si usi din PVC exceleaza in acest sens. Motivul din spatele acestei rezistente la caldura este capacitatea uPVC de a rezista cu brio la vreme calda. Spre deosebire de alte materiale din care poate fi construit cadrul unei ferestre, uPVC nu se decojeste, nu se deformeaza si nu se crapa, chiar si atunci cand razele UV sunt dure. Majoritatea oamenilor au impresia ca usile si ferestrele din uPVC sunt din plastic si s-ar topi daca sunt expuse la lumina directa a soarelui. Cu toate acestea, adevarul este chiar invers – usile si ferestrele din PVC au rezistenta si durabilitate imense.

Ofera o izolare termica excelenta

Acesta este unul dintre cele mai bune beneficii ale instalarii ferestrelor sau usilor din PVC in casa Dvs. Ele nu lasa caldura sa intre in casa in timpul verii, si totodata nu lasa caldura sa scape din casa in timpul iernii. In ambele scenarii, ele ajuta la mentinerea temperaturii din interiorul casei Dvs la un nivel confortabil. Acesta este de fapt un avantaj distinct de a avea ferestre din PVC.

Ajuta la reducerea consumului de energie

Este adevarat ca aceste ferestre cu termopan Valcea ajuta la economisirea multor facturi la electricitate. Utilizarea aparatelor de aer conditionat vara si a radiatoarelor in timpul iernii se reduce considerabil, caldura fiind blocata fie in interior iarna, fie tinuta la distanta in afara ferestrelor si usilor pe timpul verii. Faptul ca nu trebuie sa utilizati AC sau radiatoare de caldura in acest timp va ajuta la reducerea semnificativa a facturilor de energie electrica.

Alte beneficii ale instalarii ferestrelor si usilor din PVC

In afara de aceste beneficii majore, mai exista si altele care fac din PVC un material preferat pentru ferestre si usi:

  1. Sunt disponibile in multe optiuni de design elegant si modern.
  2. Sunt bine echipate pentru a asigura izolare fonica.
  3. Nu necesita intretinere.
  4. Sunt ecologice.
  5. Ofera performante ridicate si durabilitate sporita.

Cu toate aceste avantaje, daca alegeti ferestre si usi din PVC pentru casa Dvs inseamna ca de fapt faceti o alegere pentru viitor. Cand planuiti sa oferiti casei Dvs upgrade-ul pe care il merita?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 4 =