Semne ca s-ar putea sa aveti nevoie de un frigider nou

Atunci cand vine vorba de electrocasnicele folosite frecvent, frigiderul este cel la care nu va ganditi foarte mult. Va pastreaza mancarea si bautura rece, ofera gheata, fara ca dumneavoastra sa trebuiasca sa faceti prea multe. Ceea ce este minunat pentru vietile noastre ocupate, insa nu atat de grozav atunci cand vine vorba sa chemati un tehnician reparator. Majoritatea frigiderelor pot avea o durata de viata de multi ani cu o intretinere regulata, dar chiar si cele mai fiabile frigidere trebuie eventual inlocuite.

Mancarea se strica repede

Unica si cea mai importanta slujba a frigiderului dumneavoastra este sa protejeze mancarea impotriva deteriorarii, pastrand-o rece. Primul lucru pe care trebuie sa il verificati este ca mancarea dumneavoastra sa fie aranjata adecvat in frigider, sustine site-ul www.reparatiifrigidere.net. Mancarea ingramadita in frigider nu permite aerului rece sa circule adecvat.

Daca observati ca mancarea se strica mult prea repede, sau ca dureaza mai mult pana vi se raceste berea, este un semn ca s-ar putea sa aveti probleme. Un frigider care nu isi mentine temperatura foloseste mult mai multa electricitate decat este normal. Asta inseamna ca nu pierdeti bani doar la factura de electricitate, dar cel mai probabil si pe mancarea pe care trebuie sa o aruncati.
Daca observati acest lucru la frigiderul dumneavoastra, este indicat sa apelati la un depanator care sa verifice frigiderul.

Gasiti gheata

Unul din cele mai frecvente semne ale unei probleme cu frigiderul poate fi faptul ca a inghetat congelatorul. Multe din modelele noi au capacitatea de dezghetare automata, nu este normal sa trebuiasca sa scoateti gheata pentru a putea ajunge la mancarea din interior, acest lucru indicand o problema.
Daca descoperiti faptul ca a inghetat congelatorul, primul pas este sa il dezghetati. Odata ce ati facut acest lucru, puneti-l inapoi in priza si monitorizati-l. Daca problema persista, este timpul sa chemati un tehnician.

Face zgomot, prea mult zgomot

Motorul frigiderului nu trebuie sa mearga la viteza maxima tot timpul. Cu exceptia cazului in care usa se deschide si se inchide des, motorul frigiderului nu trebuie sa isi regleze si ajusteze temperaturile.

Desi frigiderele nu sunt cele mai silentioase aparate, nu ar trebui sa sesizati zgomot in timpul functionarii. Un zumzet sau bazait care continua mult timp dupa ce ati inchis usile indica faptul ca trebuie sa apelati la un specialist in reparatii frigider Valcea care sa identifice problema.

Concluzie:

In final, daca nu va puteti decide daca sa continuati sa reparati frigiderul dumneavoastra vechi sau sa cumparati unul nou, un tehnician de incredere, cu reputatie buna, va poate ajuta sa va decideti. Majoritatea dintre noi nu ne-am putea imagina viata fara acest electrocasnic valoros. Expertii nostri va pot ajuta sa va aveti un aparat functional cat de repede posibil, chiar daca asta inseamna ca inlocuirea este optiunea cea mai buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − 13 =