Strategii de marketing pentru servicii de reparare a electrocasnicelor

Cand comercializati un serviciu de reparatii de electrocasnice, aproape oricine cu o casa pe piata dvs. – inchiriata sau detinuta – poate deveni un client nou pe care il serviti. Indiferent daca va specializati in repararea frigiderelor sau a masinilor de spalat, potentialii clienti pentru repararea aparatelor vor cauta companii ca a dvs. de indata ce electrocasnicele lor esentiale se vor defecta. Si multi clienti, daca nu majoritatea, folosesc internetul pentru a-si gasi solutiile de reparatii la domiciliu.

Inainte ca afacerea dvs. cu electrocasnice sa poata fi macar considerata raspunsul corect la nevoile de reparare a aparatelor, marca dvs. trebuie sa fie acolo unde acesti cumparatori merg sa gaseasca ajutor. Aceasta inseamna ca trebuie sa va schimbati mentalitatea de marketing pentru repararea aparatelor pentru a va gandi mai intai la digital.

Iata cateva strategii eficiente de marketing online pe care le puteti folosi pentru a ajunge la publicul dvs. si a-l captiva:

Site web pentru repararea electrocasnicelor

Un site web de inalta calitate este esential pentru promovarea unui atelier de reparatii electrocasnice Resita. Apelurile telefonice inutile reprezinta un mare pericol pentru animale de companie pentru multi consumatori, in special generatiile mai tinere. Aceasta inseamna ca atunci cand potentialii dvs. clienti potentiali cauta ajutor, doresc toate informatiile de care au nevoie pe un site usor de navigat.

Site-ul dvs. web ar trebui sa includa detalii comerciale cruciale, cum ar fi zona dvs. de servicii, orele de functionare, informatiile de contact si tipurile de servicii pe care le oferiti. Cu toate acestea, cele mai eficiente site-uri web vor permite, de asemenea, clientilor potentiali sa va contacteze digital pentru intrebari si intalniri.

Multi proprietari de companii care repara aparate fac acest lucru prin incorporarea unui formular de contact pe pagina lor de pornire, pe paginile de destinatie si pe alte pagini. In acest fel, atunci cand un client trimite o cerere, primiti rapid o alerta si puteti raspunde prin e-mail.

Cu toate acestea, ca sa imbunatatiti si mai mult experienta clientilor, puteti adauga un widget personalizabil la fiecare pagina pentru a incepe conversatiile prin text. Acest canal de comunicare este foarte preferat de clienti, deoarece este mai convenabil decat e-mailul si mai putin intruziv decat un apel. Pe masura ce incepe conversatia, clientii potentiali vor fi trimisi direct la MRC (managementul relatiei cu clientii).

Site-urile web excelente de reparare a aparatelor utilizeaza, de asemenea, cele mai bune practici de optimizare a motorului de cautare (SEO – Search Engine Optimization) pe fiecare pagina, cum ar fi includerea cuvintelor cheie relevante si facilitarea accesului la site-ul mobil. Cu cat site-ul dvs. este mai prietenos cu SEO, cu atat va fi mai important pe paginile cu rezultate ale motorului de cautare (SERP), astfel incat cumparatorii sa va viziteze site-ul web inainte de site-urile concurentilor dvs.

Marketing de tip Compania mea pe Google

SEO este puternic in orice industrie, dar in repararea electrocasnicelor, SEO local poate avea un impact deosebit de mare, este opinia Reparatii-electrocasnice.net. Intrucat clientii dvs. de reparatii ale aparatelor sunt situati cu totii intr-o anumita zona de service, pozitia cea mai inalta pentru rezultatele cautarii locale va va ajuta sa ajungeti la cei mai relevanti clienti. Acest lucru poate duce la o generatie de clienti potentiali de mai inalta calitate, rate de conversie mai mari si, in cele din urma, o rentabilitate a investitiei (ROI) mult mai buna.

Una dintre cele mai eficiente metode pentru cresterea rangului dvs. in paginile de rezultate ale motorului de cautare local (SERP) este optimizarea paginii Compania mea pe Google. O pagina completata – care include locatia biroului si zona de servicii – va informa direct Google despre cautarile locale pentru care sunteti relevant.

Simpla revendicare a profilului dvs. de companie Google si completarea tuturor informatiilor solicitate despre compania dvs. va poate ajuta sa va prezentati pe mai multi SERP locali decat inainte. Un sfat: utilizati cuvinte cheie frecvent cautate in profilul dvs. ori de cate ori este posibil.

Pe masura ce incepeti sa utilizati in mod activ profilul dvs. Compania mea pe Google pentru a interactiona cu clientii, ceea ce poate implica primirea recenziilor si postarea actualizarilor, clasamentul dvs. se va imbunatati, iar marca dvs. va iesi in evidenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − nine =