Iti poti gasi un job cautand online?

Exista multe site-uri, care, prin anunturi ofera joburi online persoanelor care-si cauta un loc de munca, dar acestea trebuie sa se adapteze si profilului tau profesional. Din punctul meu de vedere, un webmaster are doua posibilitati, sa lucreze pe salariu fix sau sa caute un job ca freelancer. Ambele au avantaje, dar si dezavantaje. Cand ai un salariu fix, ai si un sef, iar cand lucrezi ca freelancer, esti liber sa iei singur deciziile.

Multi se intreaba, cat sa cer? Ei bine, acest lucru este putin fragil. Daca optezi pentru a nu te vinde pe nimic si umfli pretul, ai toate sanse sa iesi de pe piata, iar daca preferi sa lucrezi la preturi rezonabile, ai toate sansele sa te integrezi in piata (cand spun “preturi rezonabile”, ma refer la preturi rezonabile, nu la preturi de nimic).

Cum sa obtii un job? In principiu, ofera-ti serviciile, in acest mod lumea va stii de “existenta” ta, dar tine minte ca succesul depinde de increderea pe care o avem in noi insine, nici eu si nici alta persoana nu poate spune ca este simplu sa-ti gasesti un job. Tot ce pot sa spun este ca, tu trebuie sa te preocupi de caracterul tau inainte de reputatie deoarece caracterul iti formeaza reputatia. Odata ce-ai gasit un job, reputatia ta creste pe zi ce trece, creste ca o planta care necesita grija si multa dedicare.

1 thought on “Iti poti gasi un job cautand online?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + two =