5 Semne dupa care identifici un atelier de reparatii GSM de top

Locatia

Locatia este unul dintre cele mai importante aspecte pentru o firma de reparatii telefoane de succes. Ea poate decide cat de plina de succes poate fi afacerea ta in viitor. Locatia service-ului tau central trebuie sa fie in asa fel incat poate fi accesibila pentru rezidenti cat si pentru oamenii care lucreaza la birouri. Daca oferi servicii de livrare atunci nu trebuie sa indeplinesti conditia anterioara, atata timp cat clientela fidela e numeroasa, insa o locatia buna e esentiala pentru a atrage clienti noi.

Depanatori priceputi

Gasirea depanatorilor priceputi si cu experienta este o sarcina grea pentru cei din aceasta afacere. Exista un trend agresiv numit ‘a sari de la un job la altul’ care circula printre depanatorii juniori si care uneori poate fi o povara uriasa pentru orice centru GSM Satu Mare.

Prin urmare, este necesar sa ai mereu mai multi depanatori ca sa eviti astfel de crize. Trebuie sa fie o balanta intre numarul depanatorilor juniori si seniori. De asemenea este foarte important sa pregatesti depanatorii juniori repede astfel incat sa fie pregatiti sa se ocupe si de probleme grele si complicate.

Un depanator bun o sa ajute la cresterea productivitatii firmei de reparatii telefoane si va termina treaba mai repede si calitativ fata de altii.

Piesele de schimb

Disponibilitatea pieselor de schimb este cel mai important lucru in afacerea reparatiilor de telefoane mobile. Poti sa prestezi servicii mai rapide daca detii piesele de schimb. Daca nu le detii, nu o sa poti sa repari telefoanele mobile. Uneori, reparatiile sunt intarziate din cauza problemelor de achizitionare a partilor de schimb compatibile.

De exemplu, daca vrei ca service-ul GSM sa prospere asigura-te ca gasesti toate sursele de incredere de piese de schimb dar si vanzatori din localitatea ta. E important sa detii piesele inlocuitoare intr-o cantitate optima. Daca stochezi mai multe, o sa pierzi pe termen lung deoarece pretul pieselor scad frecvent. Trebuie sa te asiguri si ca piesele de schimb ale dealerului tau nu sunt la suprapret, amintesc specialistii de la reparatiitelefoane.ro.

Rapiditatea serviciilor

In ziua de azi telefoanele mobile sunt indispensabile, prin urmare toata lumea incearca sa le repare cat de repede posibil. Oamenii nu sunt dispusi sa astepte mai mult. Cu toate informatiile cruciale detinute in ele, nu pot fi inlocuite cu un telefon temporar sau o tableta. Prin urmare, daca vrei ca firma ta de reparatii telefoane sa se dezvolte si sa castige o reputatie buna, trebuie sa detii resursele necesare pentru a asigura rapiditatea serviciilor.

Estimarea preturilor

Este mai bine sa ceri preturi mai mici pentru reparatii decat competitia ta. Din pacate, este o provocare sa mentii preturile mai mici decat restul iar calitatea serviciilor superioara. Oamenii se pot intreba daca calitatea reparatiilor este calitativa daca pretul e prea mic. Mai mult, poate duce la pierderi financiare majore. Deci este esential sa dobandesi o reputatie buna dar si o clientela numeroasa.

Pe de alta parte, ar trebui sa stii ca un service GSM nu poate oferi servicii excelente la un pret de nimic. Deci trebuie sa iti decizi preturile in functie de clientela ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 1 =