Idei pentru cumpararea mobilei second hand

Mobilierul de mana a doua de la hoteluri poate fi perfect pentru casa dumneavoastra: Desi e putin mai dificil de gasit, hotelurile deseori renoveaza si apoi vand mobilele vechi catre public. Cautati in ziar, anunturi online si intrebati in jur pentru a vedea cand hotelurile locale din apropiere vand mobila dupa renovare. Cand cumparati mobilier de hotel, stati departe de saltele, asa cum am mentionat anterior in acest articol.

Sugestii de arte si mestesuguri pentru a masca imperfectiunile: v-ati indragostit de o piesa de mobilier de mana a doua, dar prezinta uzura la suprafata? Ce spuneti daca ati adauga decupaje de tapet pentru a-i oferi un aspect personalizat? Adaugati tapet si apoi sigilati suprafata cu un sigiliu transparent la suprafata. Etansatorul va impiedica ridicarea tapetului si nu va permite formarea inelelor de apa si a semnelor la suprafata.

Cumparaturi cu dimensiunile in mana: atunci cand cumparati dintr-un magazin de mobilier la mana a doua Botosani, trebuie sa aveti o idee despre spatiul pe care trebuie sa il umpleti si cat de mare este acel spatiu. Deoarece nu faceti cumparaturi cu un catalog de mobilier care are dimensiuni si descrieri initiale, trebuie sa fiti pregatiti. Chiar daca nu aveti dimensiuni specifice, treuie sa stiti cat spatiu aveti la dispozitie, deoarece majoritatea furnizorilor de mobilier second-hand nu va vor permite sa va returnati mobilierul.

Cereti sa intrati pe listele de distribuire ale comerciantilor cu amanuntul de mobila second-hand: Multi comercianti cu amanuntul de mobila uzata buni primesc comenzi in mod regulat. Mai multi dintre ei isi pot obtine mobilierul direct din depozite sau din alte surse de vanzare cu amanuntul. Intrebati daca au o lista de contacte sau o lista de e-mail. In acest fel, puteti fi anuntat cand sunt expediate noi piese si puteti fi printre primii care obtin marfurile!

Site-urile de licitatii sunt o sursa buna pentru mobilierul folosit, remarca pagina www.mobila-second-hand.ro: licitatiile de mobila primesc mobilier din vanzarile de bunuri imobile, magazine de mobilier, unitati de depozitare nerevendicate si multe alte surse. Cautati licitatii de mobilier din zona dumneavoastra pentru a profita de mobilierul second-hand de calitate. Licitatiile tind sa fie oarecum mai discriminatorii atunci cand isi selecteaza mobilierul, astfel incat calitatea si pretul sa fie mai mari decat cele de pe afisele din anunturile online.

Alegeti rechizite ecologice de vopsit atunci cand refaceti o piesa: Optati pentru lacuri si vopsea bio cand refaceti o piesa de mobilier second-hand. Se gasesc varietati de lacuri sau vopsele care au un COV redus sau deloc. Volumul scazut de COV va va ajuta atunci cand veti pregati mobilierul cu putin fum sau deloc. Un beneficiu suplimentar este ca, odata ce piesa se va afla in casa dumneavoastra, va fi fara azot.

Gasirea mobilierului la mana a doua poate fi captivanta si plina de satisfactii odata ce o duceti la acasa. Fie ca o veti reface, fie ca este gata asa cum este, banii pe care ii economisiti pot fi multumitori. Utilizati aceste 20 de sfaturi atunci cand cumparati mobilier la mana a doua si bucurati-va de cautare, va merita cu adevarat atunci cand va veti bucura de ea acasa. Cititorii Freshome, aveti sugestii despre cum sa cumparati mobilier la mana a doua si sa gasiti chilipiruri? Ati gasit piese pentru casa dumneavoastra care au o istorie minunata despre cum le-ati gasit? Impartasiti-le cu noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − five =