5 idei de Marketing pentru contabili

Promovare / Up-sell

Folositi-va blogul de contabilitate pentru a promova serviciile dvs. Daca stiti ca anumite servicii au functionat bine in ultimele doua luni si ati facut rost de o multime de clienti noi care cauta cu totii acelasi tip de serviciu, scrieti o postare pe blog care explica modul in care investirea a mai multi bani intr-un serviciu mai aprofundat le-ar aduce beneficii pe termen lung. Daca nu ati reusit sa le atrageti atentia cu o strategie de up-sell atunci cand s-au inscris pentru prima data, furnizarea unui post informativ care face apel la partea lor mai practica poate oferi chiar pitch-ul fara presiune de care au nevoie ca sa se decida sa treaca mai departe la urmatorul nivel de servicii disponibile.

Vanzare incrucisata / cross-sell

Pe acceasi lungime de unda, blogul creat pt firma de contabilitate poate oferi, de asemenea, oportunitatea perfecta de a vinde servicii incrucisate. Aveti deja un client, deci folositi-va blogul pentru a face publicitate usor altor servicii disponibile. O postare de blog bine elaborata poate fi informativa si convingatoare, fara a face cititorul sa simta ca citesc doar o prezentare de vanzari.

Recompense pentru loialitate

Toata lumea vrea sa se simta ca un client valoros. O parte din munca dvs. este sa va asigurati ca fiecare client se simte apreciat. Programele de tip recompenselor pentru loialitate sunt un mod simplu de a va conecta cu clientii anteriori si de a-i incuraja sa lucreze in continuare cu compania dvs. De asemenea, blogul dvs. ofera un loc ideal pentru a face publicitate acestui program si pentru a ajuta clientii sa fie mai constienti de toate avantajele speciale pe care le oferiti.

Creati nevoia

Uneori, potentialii clienti nici macar nu sunt siguri daca sau de ce au nevoie de serviciile dvs. Este posibil ca nici macar sa nu inteleaga cum ii puteti ajuta. Blogul dvs. de contabilitate este forumul perfect pentru a explica exact ce puteti face pentru ei. In esenta, creati o nevoie pentru bunurile si serviciile dvs. Ideea nu este de a folosi tactici de sperietura pentru a-i face sa vada probleme acolo unde nu exista, ci de a-i ajuta sa devina mai constienti de domeniile din viata lor in care exista loc de imbunatatiri si sa oferiti solutii pe care le pot intelege, sugereaza acest site.

Atrageti recomandari

Pe langa simplificarea abonamentului pentru cititori, ar trebui sa va configurati blogul intr-un mod care sa le permita oamenilor sa partajeze blogul cu prietenii si familia. Din nou, acest lucru ar putea fi sub forma unei ferestre pop-up care afiseaza mesajul: “Iti place acest articol? Impartaseste-l cu un prieten!” Cititorul poate introduce apoi o adresa de e-mail unde articolul poate fi redirectionat. Aceasta ofera companiei dvs. un alt potential client si o lista extinsa de adrese pentru campaniile de e-mail vizate.

De asemenea, ati putea lua in considerare recompensarea clientilor fideli care ofera recomandari. Toata lumea iubeste un cupon bun. Chiar si perspectiva reducerii cu 10% a urmatoarei tranzactii cu compania dvs. ar putea fi suficienta pentru a construi o lista de recomandari si pentru a obtine clienti potentiali de calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × one =