6 Ocazii in care un tatuaj nu este cea mai buna idee

1. Nu ești 100% hotărât asupra designului

Dacă nu ești absolut sigur de designul tatuajului pe care vrei să-l obții, sau dacă ai fost absolut sigur doar câteva zile, după care te-ai răzgândit de mai multe ori, nu este momentul potrivit. Gândește-te bine dacă vrei acel design pe pielea ta pentru tot restul vieții. În caz contrar, există șanse ca mai târziu să regreţi.

2. Te gândești că îl poți elimina mai târziu

Dacă te gândești la asta, se pare că s-ar putea să-ți regreti deja în mod subconștient tatuajul. Să-ți faci un tatuaj cu mentalitatea că poți să-l îndepărtezi dacă decizi că nu-ți place mai târziu, este un fel de a te căsători cu mentalitatea că vei divorța dacă nu simți asta. Dacă nu ești într-o relaţie cu tatuajul tău pe termen lung, nu te angaja la aşa ceva, avertizeaza Salon-tatuaje.ro!

3. Vrei numele cuiva cu care ești într-o relație

Tatuajele cu nume sunt o alegere riscantă, mai ales atunci când implică pe altcineva. Relațiile se termină, iar dacă se întâmplă, ești în continuare blocat cu un memento permanent al unei relaţii eșuate. Va trebui să-l acoperi, sau poate chiar să îl îndepărtezi. Dacă nu ești complet dedicat sau într-o relație de lungă durată, un tatuaj cu nume este o idee foarte proastă.

4. Ai probleme de sănătate care s-ar putea interfera cu capacitatea de a te vindeca

Unele probleme de sănătate pot cauza probleme grave în timpul procesului de vindecare al unui tatuaj. Diabetul, problemele cardiace și problemele de circulație sunt doar câteva care ar putea face ideea vizitarii unui salon de tatuaje Arad foarte periculoasă. Același lucru este valabil și pentru medicamentele care subțiază sângele sau pentru cele care ar putea interfera cu implantarea cu succes a pigmentului. De asemenea, dacă cumva ai o alergie la cerneala pentru tatuaj, cel mai bine este să discuți cu un artist înainte de a pune acul pe piele.

5. Nu ești treaz

Nu poți să te tatuezi în mod legal în timp ce te afli sub influența drogurilor sau a alcoolului, dar este în interesul tău să fii treaz. Da, oamenii iau decizii stupide atunci când sunt în stare de ebrietate, dar acesta nu este cel mai rău motiv. Alcoolul poate subția sângele, ceea ce poate face un tatuaj dezordonat care s-ar vindeca cu greu.

6. Mediul de lucru este unul murdar sau nesigur (petrecere sau eveniment în aer liber)

Să te tatuezi la o petrecere sau în timpul unui eveniment distractiv poate părea interesant, dar de obicei este doar o rețetă pentru dezastru. Rareori este sanitar, chiar dacă „pare curat”, deoarece există anumite proceduri de salubrizare necesare la studiouri profesionale de tatuaje, proceduri care, cu siguranţă, nu sunt necesare la casa prietenului tău. Dacă habar n-ai cine este artistul, care sunt calificările lui,sau la ce elemente exterioare ai putea fi expus, este o idee groaznică. Tatuatorii temporari, care se află aici azi, iar mâine pleacă, nu au nicio responsabilitate pentru siguranța clienților lor sau pentru rezultatul tatuajelor lor. Cel mai bine este să mergi la cineva în care ai încredere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − 12 =